Радио Фокус вече излъчва за Ловеч на честота 101.2 МHz

Радио Фокус вече излъчва за Ловеч на честота 101.2 МHz. По този повод кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова беше събеседник в ефира на радиото днес, 13 февруари.

Корнелия Маринова

За следобедния блок Корнелия Маринова даде над десетминутно интервю по основните теми в града край Осъм.

Сред тях беше приетият бюджет за настоящата година, който е рекорден спрямо предните години и възлиза на 45 473 492 лева – близо осем милиона повече от предходната година.
Сред цели на общината са целенасочено привличане на инвестиции, осигуряващи устойчиво икономическо развитие, повишаване на жизнения стандарт на жителите на общината, както и запазване обема на предоставените услуги и повишаване тяхното качество.
Ловеч е един спокоен град, без напрежение между етносите, с които нормално съжителстваме, отговори кметът на въпрос дали има в региона етническо напрежение.
„Община Ловеч гледа на медиите като на сътрудник и коректив, всяка седмица аз се явявам на „изпит“ (в кавички, разбира се) пред местните и централните медии по най-актуалните проблеми. Надявам се на плодотворно сътрудничество и с Радио Фокус, каза Корнелия Маринова.
Тя съобщи в аванс за предстоящите събития на 18 и 19 февруари по повод 146-годишнината от гибелта на Васил Левски, както и за предстоящото през април отбелязване в Ловеч на 40-годишнината от полета на първия български космонавт Георги Иванов. Както е известно, той е роден в Ловеч и е почетен гражданин на града.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.