Нито помни, нито вижда, но лъже и номинира… Що е то?

Общински съветник, представящ се за „местен депутат“, на 21 януари 2019 г. публично твърди, че Община Ловеч е загубила личните данни за данъчно задължените лица. Тези „лица“ е той самият, защото не успял да плати данъка за кучето си.


С това „тежко обвинение“ тежкият съветник е решил да предложи общината за номинация в наградите „Биг брадър“. Сиреч –  институцията трие и губи личните данни на хората. Разбира се, това е смешка и никой не я взема сериозно.
Забравил какво е натворил, същият тежкар според същия сайт бил казал на общинската сесия на 25 януари: „Представям доказателство за това – днес съм си платил дължимите от мен към общината: данък за недвижими имоти, данък МПС, такса битови отпадъци и такса за притежаване на куче.“
Всичко това е написано във втора наплювателска статия, която обвинява зам-кмет на общината, който  „лъжел“. Въобще срещу нас стои и пише Човекът-лъжа.
Народът е казал, че на Лъжата краката са къси. Вярно е. Остава да добавим, че нашата Лъжа е и сляпа, и малоумна. Защото не помни даже какво е твърдяла преди 5 (пет!) дни. Така – днес едно, утре друго, важното да лъжем, да мажем и да обвиняваме другите в собствените си грехове!
До 1 април какво ли още ни чака, никой не знае! Господ да ни е на помощ!

Павел Ненов

2 коментара към “Нито помни, нито вижда, но лъже и номинира… Що е то?

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.