Кметът на Ловеч по-прям от Наполеон: Мая, говорите лъжи!

Кметът на Ловеч Корнелия Маринова обвини Мая Манолова, омбудсман на Република България, в откровени лъжи. Поводът е възторженото й писание във ФБ след посещение в Ловеч на 8 януари.
Ако беше жив, Наполеон Бонапарт би отговорил на Мая така: „Със съжаление забелязвам, че във вашето писмо има възторг, а възторгът е много опасен.“

Кметът на Ловеч на своята страница обаче е по-прям и остър от френския военноначалник: „Моите уважения г-жо Манолова, но говорите откровени ЛЪЖИ!“
Ябълката на раздора между двете дами са уж отпадналите такси за детски градини в Ловеч. Има такова гласувано от общинските съветници предложение, но то не е влязло в сила и едва ли ще влезе някога, тъй като не е посочено откъде ще дойдат тези близо 800 000 лева. Затова:
„Моите уважение г-жо Манолова, но говорите откровени ЛЪЖИ! Извънредната сесия, която беше насрочена за утре (9 януари), е отменена по ред други причини и те със сигурност не са следствие на Вашата визита в нашия град !
Съжалявам, но няма как да приема за редно да обявявате нещо, с което заблуждавате на мой гръб широката аудитория за сметка на единия „пиар“. Простете ! В телефонния ни разговор не съм Ви упълномощавала да представяте моя позиция, мнение и т.н.., с тази си задача се справям доста добре и сама на отредените за целта места, аудитория и институции!
В тази връзка бихте ме удовлетворили, ако споделите с нас кои са 25-те общини, освободили родителите от такси за ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ЯСЛИ, колко са децата в тях. Смятам, че няма да Ви затрудня да изнесете тази статистика, след като смело афиширахте тази цифра пред всички национални медии!
Категорично възразявам и съм против с евтини пиар стратегии да извивате ръцете на общинската администрация и да оставите общинските съветници да свършват своята работа!“
Ако омбудсманът все пак публикува кои са тези общини с „безплатни“ ясли и детски градини, ще се види, че това са малки градчета с малък брой деца. Ловеч все пак не е Симитли или Етрополе.
А ето какво побърза да разтръби Мая Манолова във ФБ на страницата си след визитата си Ловеч.

 

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.