ЧРД за кмета на Ловеч

В първия работен ден на седмицата кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова получи много поздравления от колегите за своя рожден ден, който бе на 10 ноември, събота. Тогава в дома й също пристигнаха многобройни поздравления и цветя от приятели и близки, от представители на бизнеса, училища и от кметове от приятелски градове. Рожденият ден тази година бе отбелязан и от вестниците „24 часа“ и „Стандарт“, както и от сайтове като kmeta.bg.

Денят 10 ноември е значим за Корнелия Маринова и с факта, че точно преди три години кметът встъпи в длъжност. Затова и повечето пожелания бяха за успешен завършек на мандата и за нови успехи в личния и обществения живот.

Поздравителен адрес изпрати Екатерина Долгасова, кмет на побратимения с Ловеч град Лотошино, Русия. „Бъдете щастлива, здрава и обичана! Нека всички пожелания, казани в този ден, да се сбъднат и претворят в живота!“, се казва в поздравлението, което бе публикувано на сайта на Лотошино.

В понеделник продължиха да пристигат поздравления, включително и поздравителният адрес от председателя на НС Цвета Караянчева.

Кметът Корнелия Маринова благодари на всички за оказаните внимание, сърдечност и подкрепа.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.