Касиерката на ТВ Спринт в Ловеч загина в катастрофа

Касиерката на ТВ Спринт в Ловеч Бистра Н. (42 г.) е загинала в катастрофа, станала на 7 юли на Прохода на Републиката, научи НГ. Според бюлетина на МВР Стара Загора, в. в 17:53 ч. в РУ – Казанлък е получено съобщение за настъпило ПТП на път II-55 (в Прохода на Републиката).


На място е установено, че л.а. “Тойота”, управляван от 51-годишен мъж от с. Дебнево, общ. Троян, се е движел в посока север. При мокро пътно платно, на ляв завой водачът губи контрол над автомобила, който навлиза в лентата за насрещно движение и е блъснат от движещ се в посока юг л.а. “Фиат”, управляван от 21-годишен мъж от с. Росен, общ. Велико Търново.
В резултат на настъпилото ПТП на място почива возеща се на предна дясна седалка в л.а. “Тойота” 42-годишна жена, а возещо се на задната седалка 13-годишно момиче е откарано в УМБАЛ – Стара Загора с фрактура на шиен прешлен и травма на главата, с опасност за живота. Водачът на л.а. “Тойота” е откаран в МБАЛ – Казанлък с фрактури на три ребра. Возещ се на предната дясна седалка в л.а. “Фиат” 21-годишен мъж от Бургас е откаран в УМБАЛ – Стара Загора с вътрешни наранявания, с опасност за живота, а водачът на същия автомобил е откаран в МБАЛ – Казанлък, където е прегледан и освободен без опасност за живота. Водачите са тествани за алкохол с техническо средство, което е отчело отрицателни проби и за двамата. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.343, ал.1, б. „В“ от НК.
Според информация на познати на загиналата, семейството се е връщало от морска почивка.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.