Забележим напредък в строителните работи в Ловеч

Забележим напредък в изпълнението на строителните работи в града бе констатиран при поредната обиколка, направена на 25 юни от кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова.


Ремонтът на централната градска част се движи в рамките на одобрените календарни графици. През следващите дни ще бъде готова настилката по пешеходната зона от ул. „Александър Стамболийски“ до ресторант „Централ“ (бивш„Рязан“) и площада пред ОББ.
Готова е ДГ „Радост“, ДГ „Зора“ и детска ясла „Шарено петле“ се довършват, както и дворът на училище „Васил Левски“.


От ремонта на Националната гимназия по ветеринарна медицина „Проф. д-р Димитър Димов“ остава да се прави само една фасада. Строителните дейности в детската градина в кв. „Гозница“ също са напреднали. Помещенията в момента се почистват, остава да се оформи дворното пространство пред красивата сграда.


В най-ранен етап на строителство (изкопни дейности) поради късното започване е изграждането на спортната зала и рехабилитацията на двора на ОУ „Проф. Димитър Димов“ в кв. „Младост“. По договор приключването на строителните работи трябва да стане в срок от 7 месеца.
Пред завършване е училищният двор на СУ „Свети Климент Охридски“ в центъра на града, като цветните настилки на спортните площадки привличат погледа отдалече.
По време на обхода кметът Маринова разговаря с отговорниците на обекти и част от работниците, с които вече се познава лично. Майсторите са от различни части на страната – има от Разград, Кнежа, Долни Дъбник, както и две младежки групи от Стара Загора. Граждани пък изразиха задоволството си, че готовите площи изглеждат много добре и след завършването на проекта през октомври градът ще е много по-хубав.

още виж тук

http://www.lovech.bg/bg/novini/zabelezhim-napredak-v-izpalnenieto-na-remontite-v-lovech-galeriya

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.