Кметът на Община Ловеч никога не бяга от диалог с протестиращи граждани

Кметът на Община Ловеч никога не е бягал от диалог с протестиращи граждани, но днешната ситуация пред хотел „Ловеч“ в деня на Празника на града беше крайно неподходяща за сериозен разговор. Твърдението на част от държавните медии, че не се е стигнало до диалог с протестиращите, е неточно и манипулативно. Кметът никога не се е крил, както твърдят пък други медии.


Напротив, Корнелия Маринова разговаря отблизо с някои от протестиращите, което се вижда от снимката. В създалата се обстановка обаче не беше възможно да се води разговор с всички, защото шумът и виковете преобладаваха.
Кметът Корнелия Маринова е готова винаги да се срещне в нормална обстановка с представители на протестиращите, за да обясни и отговори на повдигнатите въпроси. Кметът обаче никога няма да участва в блокада на пътища и други екстремни действия, тъй като е незаконно.
На практика днес за пореден път кметът пое всички негативи на държавната власт поради липса на други държавни представители. Самите организатори на протеста направо избягаха, навярно защото точно по време на тяхното управление държавната болница в Ловеч тръгна назад. Бъдещето на здравното заведение може да се решава само в реален диалог и чрез изпълнение на оздравителния план.
Община Ловеч, пресцентър
11.05.2018 г.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.