„Ловеч – Тайната столица“ с номинация на Международния фестивал на туристическия филм във Велико Търново

Филмът „Ловеч – Тайната столица“ е номиниран за награда на XIV Международен фестивал на туристическия филм „На източния бряг на Европа“, който се провежда през април във Велико Търново. Творбата е селектирана между десетки други в категорията „История и култура“ заедно с филм от Полша, Перу, Испания, Палестина и още едно българско заглавие.


Продуценти на „Ловеч – Тайната столица“ са Община Ловеч и „Файв Стар Медиа” ООД, режисьор е Степан Поляков. Това е разказ за сложната историческа съдба на Ловеч през вековете, от Втората българска държава до наши дни. Сниман е с похватите на модерното документално кино с много възстановки и игрални моменти. Заглавието вече бе показано няколко пъти в програмата на БНТ 2, а премиерата в Ловеч премина с голям успех.
Мисията на фестивала „На Източния Бряг на Европа” е да промотира професионалната филмова туристическа продукция, да стимулира продуцирането на такава продукция и да популяризира водещите тенденции в полето на модерната аудио-визуална култура, в унисон с критериите и нуждите на бизнеса.
Повече подробности виж тук
http://www.tourfilm-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=157%3Anominated-films-2018&catid=37%3A2012-03-07-13-56-40&Itemid=54&lang=bg

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.