Красимир Шолеков е „Мистър Ловеч 2018“, Паула Цанкова – „Мис Пролет“

Красимир Шолеков (25 г.) е големият победител в конкурса „Мистър Ловеч 2018”, провел се в четвъртък. Той е фитнес-инструктор и фотомодел. Красимир спечели най-много гласове във вота на журито, което бе съставено само от очарователни дами. Получи й впечатляваща награда, осигурена от прелестната ВИП-гостенката и член на журито – Марина Сучкова, която нашумя в хайлайф средите с участието си в хитовото риалити „Фермата” по bTV.

Тя даде на първенеца едноседмична екскурзия в Сицилия, Италия, където осигури още на Краси Шолеков професионална фотосесия при известен италиански фотограф.
Подгласници на победителя в забавното шоу, изпълнило салона на Ловчанско читалище „Наука – 1870”, станаха Милко Русинов и Младен Любенов. В ожесточена битка и с повече от 1200 гласа за всеки Шолеков и Русинов грабнаха и специално ушитите шалове с приза „Мистър Facebook“, отразяващ лайковете на снимките им, които бяха качени в специален албум преди конкурса и точно в 18 ч в деня на шоуто бяха свалени, както бе обявено.
Паралелно с конкурса „Мистър Ловеч 2018“, който се явява трето издание, се проведе и „Мис Пролет”. При девойките жури бе мениджърският екип на агенция „Глори”, която бе организатор на събитието. Короната на победителка грабна чаровната Паула Цанкова. Нейни подгласнички станаха Михаела Петева, Андреа Радева, Стефани Аргирова и Гюлтян Селяйдинова. Всички участници и в двата раздела конкурси получиха грамоти и специални ваучер награди за отстъпки от Oriflame.
Победителите в двата конкурса получиха и специални торти от сладкарница „Фаворит“, както и безплатен абонамент за фитнес-център „Енерджи“. Фотографът Галин Ганев награди с индивидуални фотосесии всички момичета от „Мис Пролет“ и победителя в „Мистър Ловеч 2018“.
Участниците дефилираха в изцяло избрани от тях тоалети, като единствено в третия тур при момчетата облеклото бе съставено изцяло от новата колекция „Пролет-лято 2018“ на търговската марка STYLER.
За високия градус на настроението на публиката се погрижиха „Electric Style Crew“, гост-изпълнителката и сексапилна Анжелика с участието и на DJ Арнаудов, както и звездата на вечерта – местният топ-певец Пламен Денев. Водещи на шоуто пък бяха Златина Никифорова и Вальо Красимиров.
ВСИЧКИ НАГРАДЕНИ в „МИСТЪР ЛОВЕЧ – 2018”
Мистър Фотогеничност – Красимир Шолеков
Мистър Магнетизъм – Сашо Методиев
Мистър Артистичност – Милко Русинов
Мистър Сексапил – Цветелин Цонев
Мистър Чар – Младен Любенов
Мистър Facebook – Милко Русинов; Красимир Шолеков
Лице на http://www.agencyglory.com – Сашо Методиев
Лице на „A.G.A. Entertainment” – Сашо Методиев
Лице на агенция „Глори” – Цветелин Цонев
III място – Младен Любенов
II място – Милко Русинов
I място ПОБЕДИТЕЛ – Красимир ШОЛЕКОВ
НАГРАДЕНИ „МИС ПРОЛЕТ”
I V ПОДГЛАСНИЧКА – Гюлтян Селяйдинова
III ПОДГЛАСНИЧКА – Стефани Аргирова
II ПОДГЛАСНИЧКА – Андреа Радева
I ПОДГЛАСНИЧКА – Михаела Петева
ПОБЕДИТЕЛКА – Паула ЦАНКОВА

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.