Вечер с изкуството на тенора Георги Петров

 

Вечер с изкуството на тенора Георги Петров и с вината от избата на Минчо Афузов се проведе на 1 март 2018 г. в Сити Център Ловеч ресторант Панорама. Под наслова „Вино без любов не може“ гостите се насладиха на избрани арии и известния певец от вокално трио „Уникалните гласове” Георги Петров. На финала двамата гости изпълниха църковното песнопение “Многая лета”.


Певецът Георги Петров е роден в Дупница. Средното си образование завършва в Стара Загора –професионална гимназия по Ветеринарна медицина. След това записва специалност „Музикален театър” в НАТФИЗ. Магистратурата му по оперно пеене е в Нов български университет. Обича руската литература, котките, арабските жребци и вдъхновяващите хора с дълбока душевност. Необикновените неща в обикновена обстановка му правят впечатление. Tой има опит на световни и български сцени в редица самостоятелни концерти и оперни проекти. В музиката изпълнява класически арии и канцонети, руски, български песни, евъргрийни и разнообразни популярни песни в различни стилове.
Минчо Афузов е собственик на високотехнологична винарна в Сливенско. Налага се на винения пазар с изискани местни вина. Бяха представени различни сортове, като пелин, пино ноар, розе.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.