„Моторът“ идва в Ловеч на 18 януари, четвъртък

Премиерата на новия български игрален филм „Моторът“ в Ловеч ще бъде на 18 януари, четвъртък. Прожекцията е в кино „Космос“ от 17.30 часа, входът е свободен. Ще присъства част от творческия колектив, воден от режисьора Валентин Гошев.


Ловешките зрители ще са едни от първите в страната, които ще видят новата творба, заснета преди година в нашия регион. Снимките са осъществени главно в селата Старо Стефаново, Лешница, Българене и край Ловеч.
Това е творба за приятелството, което може да просъществува с години, независимо от превратностите на историческите събития. Трима юноши са в любовен триъгълник по време на Втората световна война, а после съдбата ги среща години по-късно…
„Моторът“ (2017, 93 мин.) е режисиран от Валентин Гошев, известен от филмите „Кантора Митрани”, „Забранена любов” (сериал за Нова ТВ), „Самотни сърца”. Оператор е Иван Тонев, музиката е на Владимир Джамбазов.
Филмът е с участието на Александра Радичева, Димитър Ангелов, Руди Евтимов, Никола Додов, Филип Трифонов, Гергана Кофраджиева, Михаил Мутафов, Ицхак Финци и други.
Продукция: АРС ООД (Ars Digital Studio), Иван Тонев, с подкрепата на Национален филмов център.
Трейлър виж тук:

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.