Коледният концерт на Веселин Маринов събра гражданите на Ловеч

Коледният концерт на Веселин Маринов събра гражданите на Ловеч на 20 декември пред откритата сцена на пл. „Тодор Кирков“ в кв. „Вароша“.  Изявата беше подарък на община Ловеч към публиката и е част от концертното турне на обичания изпълнител под името „Представи си…“, както се нарича най-новият албум.

В плейлистата бяха включени много песни с коледно настроение, както и любими хитове. Шоуто беше с участието на балет, с перфектен звук и много ефектно осветление. Певецът многократно обяви от сцената специалните си чувства към Ловеч.

Концертът се състоя на големия християнски празник Игнажден. По традиция изпълнителят винаги чете получените поздравления, така направи и със специалния адрес на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова. В посланието се казва: „ Имаме честта и удоволствието да посрещнем стар и обичан гост на Ловеч. Песните на Веселин Маринов влизат в дома ни като добър и богат полазник. Ето защо сме сигурни, че идващата 2018 година ще е плодородна и щастлива за гражданите на Ловеч.“

След като прочете цялото поздравление, певецът се обърна към публиката: „За мен е чест и привилегия да започнем коледните празници заедно с Вас.“

Веднага след концерта бе представено уникално лазерно светлинно 3D шоу, перфектно синхронизирано с музика и димни ефекти. Шоуто е дело на лазерния магьосник Анди Фокнър от Англия, познат като един от авторите на 3D мапинг шоуто във Велико Търново. Анди използва висококачествени мощни лазери, произведени в Германия. Публиката посрещна с аплодисменти десетминутната феерия от светлина и електронна музика.

На 21 декември коледните изяви в Ловеч продължават с концерт на Общинския духов оркестър. Изявата е от 18.00 часа в салона на Драматичен театър Ловеч. Концертът е с участието на брас бенд „Еликсир“ и мажоретни състави. Солист е Георги Агатов, концертмайстор – Христо Бъжев, диригент е Тотко Рогашки. Входът е свободен.

Община Ловеч пресцентър

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.