„Освободеният“ зам.-кмет Венцислав Христов даде брифинг

Поводът за брифинга във вторник в Община Ловеч  е разпространена невярна информация в социалните мрежи и в медийното пространство. Става въпрос за твърдението, че зам.-кметът Венцислав Христов е освободен от длъжност, както и че е закрита длъжността зам.-кмет по образованието, културата, туризма, здравеопазването и социалните дейности .

 

Това категорично е невярна информация и се правят внушения, които са подвеждащи за гражданите и институциите на Ловеч, каза Венцислав Христов. Решението на ОбС- Ловеч по този въпрос все още не е връчено на Кмета на Общината, допълни той.

„Към този момент не съм освободен от длъжност зам.-кмет на Община Ловеч, не е закрита и длъжността зам.-кмет по образованието, културата, туризма, здравеопазването и социалните дейности“.

Никога не съм бягал от неудобни въпроси, винаги съм заставал с името си, а не с абревиатури, това правя и сега.

Основно в социалните мрежи  се отправят въпроси и ми се искат отговори. Винаги съм отворен  за комуникация и открит диалог, не чрез социални мрежи, а лично- очи в очи. Работата, която е свършена в моя ресор е прозрачна, годишните отчети са достъпни на сайта на Община Ловеч и всеки може да се запознае с тях. За всяко едно събитие се прави план-сметка и след това се отчита с разходооправдателни документи. Ангажиментите, които съм поел ги изпълнявам, като например ремонта на паметника на Васил Левски, за който вече има сключен договор с фирма изпълнител. Отново повтарям, че винаги съм на разположение за всякакъв вид въпроси, касаещи моя ресор.“

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.