Ловеч на екрана на ТВ „Европа“ в две поредни седмици

Телевизионното предаване „Кариера“ на телевизия „Европа“ излъчи на 7 и 8 октомври разширен репортаж за Ловеч по повод неотдавна проведените с голям успех „Варошлийски вечери и празник на Покрития мост“. Пред водещата предаването журналистка Софи Топалова кметът Корнелия Маринова споделя най-важните събития от богатата културна програма, продължила три дни.

Акцентите са гостуването на групата за Прабългарската школа за оцеляване „Бага-Тур“ в Зоопарк Ловеч, Националният фестивал „Ритъмът на България“, голямото хоро, което направи пълен кръг през два моста на река Осъм.

„Доволни сме, че можем да доставим удоволствие на нашите съграждани с тези, считам, че това е необходимо за хората“, казва Корнелия Маринова.

Репортажът съдържа още интервюта с д-р Ивайло Станков, директор на зоопарка, и  Явор Гънчев, ръководител на „Бага-Тур“. Зрителят може да види и любопитни кадри от спектакъла на прабългарската група, които демонстрират майсторска езда, стрелба с лък и бой с мечове.

Предаването „Кариера“ на ТВ „Европа“ ще излъчи нов репортаж за Ловеч на 14 и 15 октомври (съответно от 20.35 ч. и 10.35 ч.) Целият репортаж може да се види в Ютуб на адрес

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.