В Ловеч отбелязаха Деня на българската община – 12 октомври

По повод 12 октомври – Ден на българската община, всички служители в Община Ловеч получиха скромни подаръци и лично послание от кмета Корнелия Маринова. За връчването се погрижиха заместник-кметовете Даниел Колев, инж. Цветан Георгиев и Венцислав Христов, както и секретарят на Община Ловеч Даниела Цанова.


В посланието на кмета се казва:
„Пожелавам Ви много здраве, много сили, смелост, вдъхновение, енергия и топлина в домовете. Така ще сме единни в общата ни дейност в служба на обществото и издигане престижа на институцията. Така че един ден всеки от нас с гордост да може да каже: „Аз работих за Община Ловеч!“
Специално поздравление бе отправено и към гражданите на Ловеч чрез медиите. Текстът му можеше да се прочете от голямата видеостена на сградата на Община Ловеч. В посланието се припомня, че думата „община“ изразява прекрасно идеята за самоуправляваща се общност. „Тя ни подсказва, че заедно можем да постигнем много повече, отколкото ако сме разделени и противопоставени. Това ни задължава да работим още по-усърдно и всеотдайно за целите на местната власт“, се казва в обръщението на кмета Корнелия Маринова.
Поздравителни адреси по повод 12 октомври Община Ловеч изпрати и до всички съседни общини в област Ловеч, както и до много други общини в страната, с които поддържа тесни връзки.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.