Днес е стартов ден, а вие имате възможност да развивате висока скорост

Днес, 15 септември, е стартов ден, а вие имате възможност да развивате висока скорост. С тези думи кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се обърна към учениците и колектива на Професионалната гимназия по икономика, търговия и услуги (ПГИТУ), които се бяха събрали на тържество в двора на училището. Ето какво още каза кметът на присъстващите:


„Вашето училище е с дълга история, то не се страхува от предизвикателствата, като последното от тях беше сливането на две знакови училища. Вашият колектив се справи успешно с това. Тук съм, защото професионалното образование е изключително важно за вашето развитие, както и за бъдещето на града и качеството на живот в него. Тук има един здрав колектив с амбиция и възможности, ръководство с визия и работи в сътрудничество с всички институции.“
После Корнелия Маринова подари на училището знамето на Община Ловеч, както диск с филм за Васил Левски и стихосбирка за Апостола.
Преди да удари първият звънец директорът на гимназията Пенка Драганска също поздрави учениците с емоционално слово. Учебната година в ПГИТУ започва с две нови попълнения от млади учителки по английски по немски, съобщи директорът. За първи път тук има и два паралелки с осми клас.
Възпитаниците на училището бяха подготвили кратка музикална танцова програма, както и демонстрация на физически умения от техен съученик, които бяха посрещната с аплодисменти.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.