S.A.R.S. ще се върнат в Ловеч за ексклузивен и много специален концерт

Втората вечер на Love CHange Music Festival  2017 (2 и 3 сеп.) приключи по-рано поради разразилата се силна буря над Ловеч. Любимците на родната публика – рок група S.A.R.S. от Сърбия, не успяха да се качат на сцената. Ръководството на Община Ловеч е провело разговори с групата и отложеният концерт ще се състои в Ловеч на нова дата със старите билети или гривни за вход.

В съобщение във Фейсбук организаторите на Love CHange Music Festival  пък съобщиха следното: „Работи се по обявяването на ексклузивен и много специален концерт на S.A.R.S.  в Ловеч, като подробностите ще станат ясни съвсем скоро. Благодарим за разбирането!“

По-рано в неделя двама от музикантите на S.A.R.S. дадоха интервю за ловешките медии. Те разказаха, че българската публика се отличава с по-горещ темперамент от сръбската и заради това групата винаги се е раздавала докрай в България.

Преди дъжда се представиха македонският диджей DJAIKOVSKI с чаровната вокалистка  Rachel West. Преди тях публиката се наслади на добре подбрани БГ групи. Първи излязоха ловешката група. No Project Band. Последваха Plastic Bo, известната „Шкода“ от Велико Търново, и нашумелите покрай филма „Сляпата Вайша“ Kottarashky & The Rain Dogs.

Целият следобед парка в Бившата казарма беше пълно с младежи и млади семейства. Тази година са тях имаше много екстри – безплатно яздене на кон, работилници за децата, фотосесии, щандове със сувенири и други екстри. Двудневната изява премина при много добра организация и без произшествия.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.