Готова е голямата сцена за Love CHange Music Festival в Ловеч

Готова е голямата сцена за  Love CHange Music Festival, който ще се проведе на 2 и 3 септември в Ловеч в парка на Бившата казарма, на бул. България № 53 GPS: 43.141239, 24.715360. Работниците от обслужващата фирма издигнаха съоръжението за по-малко от 24 часа.

Сцената е широка 20 метра, има дълбочина 10 м и и е висока 9 м. Тя ще трябва да понесе цялата озвучителна, осветителна и друга техника, на тежест близо  20 тона, докарани с няколко  камиона. Тази година на сцената ще бъде монтирана и голяма видеостена.

Концертите в двата дни ще предложат на меломаните общо 9 часа музика – четири в събота и пет в неделя. Първия ден началото на концертите е от 18 часа, а през втори ден –  от 16.30 часа. Община Ловеч предварително се извинява на живеещите в близките сгради за музиката.

Същевременно музикалното събитие ще привлече в Ловеч много гости, предимно млади семейства и младежи. От доста време всички хотели и къщи за гости в града и региона са ангажирани от желаещи да посетят музикалното събитие на годината. В района на казармата има уредена къмпинг зона с електричество и вода.(Виж схемата)

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.