Колоездачното състезание за купа „Васил Левски“ с финал в Ловеч на 17 юли

 

Колоездачното състезание за купа „Васил Левски“ (16-17 юли), което тръгва от Карлово, ще премине през област Ловеч на 17 юли, понеделник.


Стартът за професионалисти е от Троян пред общината в 14 часа, като маршрутът е Троян – Орешак – Цветански – Беров мост – Велчево – Драшкова поляна – Дебнево – Стефаново – Малиново – Прелом – Къкрина – Ловеч.
Любителите стартират от Къкрина в 15.30 часа по маршрут Къкрина – Ловеч. Този етап ще е с участието на председателя на Народното събрание Димитър Главчев.
Финалът е в 17.30 часа в пред паметника на Левски във Вароша. От 18 ч. започва церемонията по награждаването, в която ще участват Димитър Главчев, Корнелия Маринова и Емил Кабаиванов – кметове на Ловеч и Карлово, Георги Терзийски – областен управител.
Колоездачното състезание се провежда под патронажа на председателя на НС Димитър Главчев и се организира от Областен управител Ловеч в партньорство с Колоездачен клуб „Хемус 1896” – Троян, Български колоездачен съюз, Общините Карлово, Троян и Ловеч и медийната подкрепа на БНТ и БНР.
Спортното събитие се провежда и със съдействието на „Дъга Принт”, „Осъм” АД, Центромет, Алуком, „Балкан Вело”, УниФарм, Инфовижън, „Възраждане -касис”, Ловно-рибарско дружество Ловеч, Метал-техноложи груп.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.