Спортни турнири в Ловеч отбелязаха 17 май – Национален ден на спортиста и Международен ден на предизвикателството

Малките футболисти от ОУ „Проф. Димитър Димов“ спечелиха минитурнира по футбол на малки врати, посветен на 17 май – Национален ден на спортиста и Международен ден на предизвикателството.


Децата от ОУ „Васил Левски“ пък спечелиха минитурнира по народна топка, като всички участници бяха наградени от заместник-кмета Венцислав Христов. Участваха общо шест отбора, по два от ОУ „Васил Левски“, ОУ „Проф. Димитър Димов“ и ОУ „Христо Никифоров“.
Състезанията се проведоха в следобедните часове на Градския стадион и в Спортната зала с участие на ученици от трети и четвърти клас, организирани от Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Ловеч със секретар Даниела Данова – Стоянова.
Победителите бяха излъчени след оспорвани битки и в двата спорта, като много родители бяха дошли да подкрепят своите деца. Интересното е, че поради равни резултати и в двата турнира останалите отбори заеха вторите места.
Наградите бяха фланелки за победители, като и лакомства за всички участници. Всички отбори получиха още топки и грамоти за участието, осигурени от Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Събитието премина под девиза „Спортът е здраве и начин на живот“
Идеята е този спортен празник да се провежда всяка година, каза заместник-кметът Венцислав Христов.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s