Кичка Бодурова и Стоянка Мутафова в общ спектакъл в Плевен на 12 юни

Естрадната звезда Кичка Бодурова тръгва на национално турне. Музикалната обиколка ще е в Плевен на 12 юни – в летния театър в парк „Кайлъка“. Билетите за изпълнителката на „Писах му“ и още десетки хитове вече са в продажба на всички каси на ИзиПей и онлайн на http://www.kichkabodurova.com
Другите концерти са – на 8 юни в Пловдив, 13 юни във Велико Търново, 14 юни в Стара Загора, 30 август в Бургас и 31 август във Варна. Във всички градове домакини са летните театри.


Специален гост в турнето е неповторимата кралица на родния театър Стоянка Мутафова, която ще представи свой миниспектакъл.
„Нали знаете – има хора в живота, които не се виждат често, но когато се видят, се просълзяват от радост. Аз направих първите си стъпки на същата сцена със Стоянка и Георги Парцалев. Както за всеки, така и за мен оттогава те са величия. И тъй като мисля след тази година да разредя работата си, поканих я да участва в тазгодишното ми турне, като символ на моето професионално начало, символ на уважението ми и обичта към нея. Започнах точно преди 40 години на една сцена със Стоянка. Тя е величие и знам, че публиката ще се радва много“ – споделя Кичка Бодурова.
Участват още – Диди Николов (китара, бузуки) и струнен квартет „Мистик“.
Медиен партньор за област Плевен е в-к „Посоки“, а за област Ловеч в-к „Новините глас“.

 

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.