Сайт връчи на Корнелия Маринова отличие в раздела „Стожери на българщината“

 

Изпълнителният директор на сайта Kmeta.bg Боян Томов връчи във вторник на кмета на Ловеч Корнелия Маринова отличието за кмет на месец февруари в раздела „Стожери на българщината“. Томов специално посочи активната дейност на кмета на Ловеч в тази сфера.


Награждаването бе предшествано от конференцията „ТЕХ СИТИ – поглед в бъдещето“, на която бяха представени редица нови технологии, платформи и практики за умни технологични градове.
„Би било чудесно, ако можем да ползваме последните технологии, които видяхме днес тук, да ги внедряваме повече в образованието на децата, в културата и туризма. Голямо предизвикателство е да пазим българското и ние го правим с голямо желание“, каза при награждаването Корнелия Маринова.
Връчването на грамотите стана в тържествена обстановка в „София Тех Парк“, иновативен форум Джон Атанасов“, където присъстваха и други кметове от страната, носители на други отличия от сайта Kmeta.bg. Припомняме, че през февруари Ловеч се пребори с голяма преднина пред останалите градове в раздела от анкетата, като Балчик, Панагюрище, Провадия и Свищов.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.