Наградиха децата с най-хубави коледни картички в конкурса на ЦПЛР – ОДК –Ловеч

odk-5

Многобройни награди – колективни и индивидуални, получиха децата за своите коледни картички, спечелили конкурса на Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс – Ловеч. Традиционната изложба бе открита на 21 декември вечерта в Художествена галерия „Вароша“. Наградите бяха връчени от кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова, която в приветствието си каза:


„Тези пъстри, чудесни картички ни говорят за едно – че се опитваме успешно да направим детството на нашите деца щастливо. Радостно е, че всички училища в нашата община са участвали в този конкурс. На практика повече от 20 години в навечерието на Коледа се прави тази изява и тя дава възможност на децата да нарисуват своята мечта, да развиват таланта си и да успяват в живота.“
Кметът благодари специално на директора на ЦПЛР – ОДК –Ловеч, Елка Петрова за чудесната работа с децата и постигнатите резултати.
Над 400 картички участваха в конкурса, като компетентно жури отличи 47 от тях и техните автори. Участниците са на възраст от 5 до 15 години. Церемонията по награждаването бе открита с виртуозно изпълнен танц на Детски танцов състав „Ловеч“ при ЦПЛР – ОДК –Ловеч, с ръководител Цветомира Христова. Водещ бе актьорът Стоян Георгиев.

odk-1 odk-2 odk-3 odk-5 odk-7 odk-8

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.