В събота среща с „Летовници“ в кино „Космос“ в Ловеч

turne-lovech

Звездите от „Летовници” Свежен Младенов и Ивайло Драгиев ще раздават автографи в Ловеч в кино „Космос” на 26.11

 

Хитовата българска комедия ще върне спомена от топлите летни дни на турне из България

 

24.11.2016 г., София – Комедията „Летовници” на режисьора Ивайло Пенчев тръгва на турне из страната през ноември и декември, като част от актьорския състав ще се срещне на живо със зрителите за автографи. Филмът стана хит в киносалоните, като още в първата седмица след премиерата си, се нареди на 8-ма позиция в бокс офиса, наред с големите холивудски заглавия, което го направи единствения български филм в класацията.

 

В Ловеч филмът ще се излъчи на 26.11 (събота) от 20.00 ч. в кино „Космос”, където публиката ще може да се срещне и да вземе автографи от актьорите Свежен Младенов и Ивайло Драгиев, половин час преди прожекцията.

 

„Летовници” събира невероятен актьорски състав от обичани български кино и театрални артисти от няколко поколения – Анета Сотирова, Пламена Гетова, Васил Банов, Георги Мамалев, Антон Радичев, Китодар Тодоров, Станимир Гъмов, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Милена Аврамова, София Бобчева, Свежен Младенов, Елица Григорова, Дарин Ангелов, Николай Станоев, Цветомир Иванов, Раиса Полякова, Николай Урумов, Теодор Елмазов и др.

 

Филмът получи чудесни отзиви, както от страна на критиката и индустрията, така и от страна на зрителите и бе удостоен с две награди на публиката в рамките на 2 месеца от старта на излъчването му на фестивала „Златна роза” 2016 г. и международния фестивал „Смешен филм фест” в Габрово.

 

Паралелно „Летовници” прескача и границите на България, като ще се изъчи за първи път и в Белгия този петък по покана на Фестивала на българската култура в Брюксел.

 

Другите дати от турнето са:

01.12 и 02.12 – Габрово (Станимир Гъмов, Милена Аврамова, Теодор Елмазов и Раиса Полякова)

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.