15 общински съветници искат извънредна сесия по несъществуващ проблем в Ловеч

 

lovech

Във връзка с внесеното днес, 30 септември 2016 г., искане на 15 общински съветници за извънредно заседание на Общинския съвет, неговият пресцентър е упълномощен да заяви следното:


Не съществуват намерения на община Ловеч за създаване на какъвто и да е тип миграция.
Депозираното искане и проектът за решение са груба политическа манипулация, целяща създаване на обществено напрежение и подклаждане на страхове у населението в община Ловеч. Това е несъществуващ проблем.
Нито кметската администрация, нито цитираните източници като Националното сдружение на общините, нито от държавната администрация са постъпвали или правени такива постъпки.Това е съвършено измислен казус, който цели тясно политически цели и е в духа на най-яростната комунистическа пропаганда, която е отречена от нашето общество. Жалко е под знамето на откритостта и прозрачността да обсъждаш лъжи.
За да стане ясен механизмът и подходът на този пасквил, ще приведем пример. Това е все едно в съда да попиташ свидетеля по следния начин:
– Вие спряхте ли да биете съпругата си?
Ако човек отговори положително, означава, че е прилагал насилие в миналото. Ако отговори отрицателно – означава, че все още я бие.
На подобна наглост трябва да се отговаря, честно и високо:
– Другари, спрете да плашите населението на Ловеч с вашите плашила!
Общинският съвет на Ловеч ще отговори на внесеното искане на 15 съветници в рамките на закона.

One thought on “15 общински съветници искат извънредна сесия по несъществуващ проблем в Ловеч

  1. Вместо да ни обясняват как се разпитват свидетели в съда,по добре прАс-центъра на общинския съвет да види какво чудо е праснал в дописката“Не съществуват намерения на община Ловеч за ЗА СЪЗДАВАНЕ НА КАКЪВТО И ДА Е ТИП МИГРАЦИЯ.“За каква миграция ни говориш бе,прАсцентре?!То общината отдавна,а в последните 10-11 месеца още повече създава и ще продължи да създава миграция на останалите все още хора в Ловеч навън-към големите градове или към странства.Такова нищоНЕПРАВЕНЕ никога в тая община не е било!
    Да са ви честити новите управници,новите данъци и такси,които ви наложиха,и новият ПиАр-прАс Център на Общината и общинския съвет.Не*ам думи,не*ам и нерви!.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.