Убиха по изключително жесток начин в Ловеч малки кученца

kuche pepo

Жителка на Ловеч подаде сигнал за жестоко убийство на кученца в ловешката вилна зона „Липака“. Това съобщи столичната неправителствена организация Stray angels на своята фейсбук страница.

Доброволците се занимава с пострадали животни и се заинтересоваха от ловешкия случай.

Сигналът е за простреляни седем малки кучета и тяхната майка. Само едното от тях оцелява като по чудо. Майката с прякор „Бълхата” също е простреляна, но е избягала. Тя е бездомно куче, което се появява спорадично във вилната зона.  Хората, живеещи там, са я приютявали в двор, който не е плътно ограден и може свободно да излиза. Полагали са грижи за нея – обезпаразитяват я, ваксинират, дори планирали кастрация. Но когато се оказва, че е бременна, те се отказват. Тя ражда седем здрави и прекрасни кученца. Стопаните успяват да намерят домове на четири от тях, а другите задържат за себе си.

Един ден обаче в двора се връщат само две от бебетата, като се олюляват с последни сили и пяна около устата. Третото е намерено убито, по-късно умира и другото. Последното оцеляло кученце е с оток на мозъка, сега е прекарано в София. Според жената, която ги гледа, те са простреляни, защото телцата им са били пълни със съчми. Ако някой от Ловеч има информация за майката „Бълхата“, нека се обади: тел: 0887 000539  тел: 0884 000539

Един коментар към “Убиха по изключително жесток начин в Ловеч малки кученца

  1. А какво направи Общинското ни ново ръководство с Кметица Маринова,пищяща в предходни години при всяка поява на немаркирани скитащи кучета из града.За тези случаи Маринова и Павлин Иванов постоянно виняха кмета Казанджиев.Защо сега вече при „модерното“ ни ръководство с великите ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ,се виждат пак скитащи кучета, за обезпаразитяването на които и за ваксините се грижат ловчанлии,а не Общината?!

    Харесвам

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.