Ловешкият бедняк-милионер Иван Хитов е починал на 11 август

 

ivan hitovИзвестният ловешки бедняк-милионер Иван Хитов (53 г.) е починал на 11 август в местната психиатрична болница. Неотдавна Иван получи наследство от Америка, но не успя да ги похарчи всичките, като част от тях пропи.


Ловешкият клошар Иван Хитов бе един от 48 –те наследници на $ 1 млн. , които след дълго издирване на имената бяха разделени между роднини на стари емигранти в САЩ. Иван се лекуваше ог тежък алкохолизъм. Развил и бронхопневмония, като поддържал постоянно висока температура.
По време на престоя си в болницата бил настанен във ВИП стая, не без съдействието на неговия брат – директорът на Езиковата гимназия Радослав Хитов.
Беднякът-милионер живееше в бедна вила близо до зоопарка в Ловеч заедно с кучета и котки. Като атрактивен тип стана любимец на телевизиите, особено на Нова телевизия, която многократно го показва. Съдбата му е потвърждение на мисълта, че много хубаво не е на хубаво, коментират ловчалии.

2 коментара към “Ловешкият бедняк-милионер Иван Хитов е починал на 11 август

  1. Браво бе авторе! Никакъв срам от ровичкането в живота на един мъртвец! Ти ли ,авторе/редакторе си най,най-умният в Ловеч, та реши че може да ни съобщаваш, че починалият е алкохолик. И защо трябва да подчертаваш злорадо „не без съдействието на неговия брат – директорът на Езикова гимназия Радослав Хитов“?!
    Какво са ти направили починалият и неговия брат. Или просто така ,трябва да петниш всичко, което не е Община Ловеч, и всички, които не се казват МАРИНОВА!?

    Харесвам

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.