UNISONIC ЗАБИВАТ НА РОК ФЕСТА В ЛОВЕЧ – 22 И 23 СЕПТЕМВРИ

unisonic

На 22 и 23 септември се възобновява рок фестивалът в Ловеч, който ще се казва „Lovech Rock Fest“. Още в началото на годината кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова и бившият кмет на Каварна Цонко Цонев обявиха, че в Ловеч отново ще се проведе фестивал.

 

Двамата тогава уточниха, че програмата предвижда да се включат две български групи, две румънски групи, два ко-хедлайнера и два хедлайнера. Вече е ясно, че единият хедлайнер ще е групата на Майкъл Киске – Unisonic, за които това ще е второ гостуване в България, след като бяха част от Kavarna Rock 2015.
Unisonic са немска хард рок група основана на 10 Ноември 2009 от бившия певец на Helloween – Майкъл Киске, заедно с Денис Уорд и Коста Зафириоу от Pink Cream 69. По-късно към тях се присъединява и Манди Мейър от Gotthard. През 2011 към групата се включва и лидерът на Gamma Ray и съосновател на Helloween, Кай Хенсън. През 2012-а издават първото си EP Ignition (Запалване) последвано от първия им студио албум Unisonic през същата година. Вторият им албум Light of Dawn се повявява през 2014-а. И двата им албума се представят добре в световните музикални класации.
В следващите седмици ще бъдат обявени и част от останалите групи, които ще се включат във фестивала.
Цените на билетите за „Lovech Rock Fest“ са:
20 лева – еднодневен билет
30 лева – двудневен билет

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на http://www.eventim.bg

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.