Следващото заседание на ОбС Ловеч е насрочено за 30 юни

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Следващото редовно тринадесето заседание на Общинския съвет в Ловеч е на 30.06.2016 г. (четвъртък) от 10.00 часа, обяви в края на вчерашното заседание председателят на ОбС Петър Цолов.

Председателският съвет се насрочва за 16 юни от 16.00 часа, а заседанията на постоянните комисии ще са на 21 и 22 юни по график, който предстои да се уточни.

В дневния ред на предстоящата сесия отсега са включени точки като приемане на нова наредба за преместваеми обекти и елементи на градското обзавеждане на територията на Община Ловеч, както и приемане на наредба за принудително изпълнение на заповед за премахване на незаконни строежи. Ще се разглежда и точка за предоставяне на имот общинска собственост за безвъзмездно право на ползване от читалища, както и процедура по продаването на ресторант „Ерфурт“, партерен етаж.

На последното заседание на 26.05.2016 година бяха приети 21 точки от дневния ред, който съдържаше 22 точки. Оттеглена е точката за отдаване под аренда на поземлена имоти – общинска, в село Александрово, за създаване и отглеждане овощни насаждения – черупкови и костилкови. Предложението за отлагане на решението бе на общинския съветник Минчо Казанджиев, след което вносителят кметът Корнелия Маринова лично изтегли материалите.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.