„Хрупкането“ в Ловеч се провали, отразяват Цветанов

news-39479-65054

Широко разгласената акция в Ловеч „Да похрупкаме заедно”, обявена за петък, 13 май, в 17,30 ч. пред сградата на общината, събра само един привърженик – нейният организатор. Другите гледаха Цветан  Цветанов.

Разбира се, можем да прибавим и „опозиционните“ журналисти, но всички имат оправданието, че са дошли и на протест, и да отразят посещението на Цветан Цветанов. Така на практика трябваше да пишат за  посещението на председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов и неговите високи оценки за Ловеч.
Е, точно това няма как да го прочете в сайтовете на „истината“, всичките списвани от креатури на бившия кмет. За тях „новина“ е намерението за нещо, а резултатът от него не е важен.
Припомняме, че „Да похрупкаме заедно” бе част от акцията за подписка против обществената поръчка за доставка на храна от външна фирма в детските градини в Ловеч, която трябва да влезе в сила от 1 януари 2017 година. Организирана е от членове и привърженици на БСП чрез Фейсбук с активист общинският съветник Данчо Заверджиев, отлюспен от ГЕРБ.

Припомняме още нещо основно при подобен диалог с властта. Той е двупосочен, има сблъсък на мнения, открит за всички. Но решението взема само един и това е негова отговорност и задължение. Иначе нищо не става.

Пример:Винаги ще се намерят желаещи, които искат да не се плащат данъци, тогава какво да се правиJ?

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.