Полицията състави три акта на шофьор за дрифт в Угърчин

police arestТри акта отнесе шофьор за дрифт в центъра на Угърчин, съобщи полицията. На 30.04.2016 год. около 10.45 час автопатрул на местното полицейско управление е засякъл лек автомобил БМВ 316, който извършва многократни кръгови движения с приплъзване на задвижващите колела (дрифт).

Водачът на БМВ-то прави опит да избяга, но на ул. «Васил Левски» е спрян от полицейските служители. Установено е, че БМВ-то е управлявано от 21 годишен мъж от Угърчин, който е задържан за срок от 24 часа. Съставени са три акта за констатирани нарушения /по ЗДВП, по ЗБЛД и Наредба №1 на община Угърчин/.
Същевременно полицаи от РУ Угърчин са съставили акт на 16-годишно момиче от гр.Ловеч, което е управлявало лек автомобил в с. Лесидрен без да притежава свидетелство за правоспособност.

През четирите почивни дни на територията на ОД МВР-Ловеч са регистрирани 5 пътно-транспортни произшествия, при които има пострадали хора /без опасност за живота/ и са нанесени материални щети на автомобилите.

На 01.05.2016г. в 16.05ч. в РУ Троян е получен сигнал от 61 годишен мъж от града за инцидент. Разхождайки се в мах. „Райковска“ заедно със своето непородисто куче, то навлязло в частен двор на вилна постройка и е било застреляно от 54-годишния собственик на имота. Установено е, че оръжието е законно притежавана ловна карабина. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство, а оръжието е иззето по надлежния ред.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.