Кметът Корнелия Маринова се срещна с директора на „Месокомбинат – Ловеч“ АД Румен Андреев

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова в последните часове на работния ден имаше среща с изпълнителния директор на „Месокомбинат – Ловеч“ АД Румен Андреев, съобщи общинският пресцентър. Срещата стана на територията на ловешката фирма, която е известна в цялата страна със своята продукция.

Румен Андреев обясни структурата на „Бони холдинг“, част от който е ловешката фирма със своите 670 работници. Холдингът в момента развива две дейности у нас – свиневъдство и месопроизводство. Идеята за това е на основателя Борислав Николов, който ни напусна без време през 2014 г.

Търговското дружество е многократен носител на отличието „Инвеститор на годината“ на общината. Ръководството провежда последователна социална политика – през 2015 г. на два пъти е увеличило  заплащането с по 5 %.

Радвам се, че имаме подобни производители на територията на общината, че имате ясни идеи и конкретни планове за бъдещето, коментира кметът Корнелия Маринова. Тя запозна изпълнителния директор на „Месокомбинат“- а с предстоящите инициативи. Сред тях са подписването на меморандума, което ще стане на Празника на Ловеч – 11 май, както и провеждането на икономически форум през юни т.г.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.