Ден в подкрепа на децата с аутизъм в СОУ „Св. Климент Охридски“

IMG_7548

Ученици от СОУ „Св. Климент Охридски“ в Ловеч организираха в последния ден преди ваканцията серия прояви в подкрепа на своя съученик от 7 клас Владимир Живков. Те са и по повод 2 април – Световният ден за информираност по въпросите за аутизма и се проведоха с помощта Ресурсния център в Ловеч.
Рано сутринта доброволци от училището посрещаха на входа всички ученици със специално сърце – стикер и информираха за повода.
Всички ние се гордеем с уникалните възможности на Влади, стискаме му палци да успее в конкурсите и състезанията, в които участва, изтъкнаха съучениците му. Те изработиха табло, което беше поставено на входа на училището. Неговите съученици бяха написали и пожелания за Влади, които излетяха заедно с балон в небето.
В голямото междучасие 3 А клас и първата му учителка Соня Денчева също се включиха в събитието. Пред погледите на цялото училище деца със сини балони се подредиха в едно голямо сърце, с което поздравиха Влади. Заедно със съучениците му участваха ресурсни учители, директорите на училището и ресурсния център.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.