Пишат ни: Тайна ли са мотивите за изключването на Данчо Заверджиев

Mattias_Stom,_Christ_before_Caiaphas

„Защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш? Лицемерецо, извади първом гредата от окото си, и тогава ще видиш как да извадиш сламката от окото на брата си?“ (Мат. 7:3, 5).

Каква тайна никаква тайна не са мотивите за изключване на общинският съветник Данчо Заверджиев от групата на ГЕРБ. Макар че ги няма официално,скриха ги- мотивите са ясни.

На редовни сесии и извънредните, свикани с гласове на БСП и неговият , Заверджиев се затвърди на СЪРДИТ КРИТИК на сегашният кмет, на заместник-кметът, на председателят на Общински съвет и всички, дето работят. Критик, детоси ИЗМИСЛЯ какво да критикува. Същевременно много пъти високо защитава и подкрепя с гласът си предложения на  БСП. идеята на социалистите е, че след изборите в Ловеч няма промяна, а стария и новия кмет са едно и  също, това твърди и наш Данчо.

Хората неслучайно говорят за задкулисно договорено с Минчо. Питат още като как стана така, че от най-яростен противник на Минчо Казанджиев довчера той днес е негов защитник, доверено лице и пъргав оръженосец? Питат още как в всеки мандат все има съзнателен гражданин, който внезапно се събужда влюбен в бсп? Това платонична любов лие? Къде тук има толератност, за която моли той да се прояви към него? То като ще е така, ТОЙ ИЗОБЩО ЗАЩО Е  ВЛИЗАЛ в групата на ГЕРБ?

Някои наблюдател от Мрас може да се излъже, че става дума за архичестен съветник,  вътрешна опозиция на групата, от което име е влязъл в общински съвет. Но друг ще изтъкне друго – той е съзнателен провокатр на всички гербпредложения  и активен помощник на БСП. Той много пъти вкара  съветниците във ненужни глупави спорове за сламката в тяхното око, не без да вижда гредата в собственото си. Човек с ранено чувство на дете, въобразил се втори кмет в сянка е той,  дето иска повече харчове с безувни идеи, да прави общински бензиностанции, да закрива пазарите, за басейни от чешми и друго – да вика силно за всеки хвърлен фас: КАТАСТРОФА!, ЗАГИВАМЕ!, СКАНДАЛ!, пък най обича да карикатури. За туй най добре да го вземат пак в БСПто, там са все карикатури.

(Публикуваме писмото на Павел Ненов, съзнателен гражданин без корекции)

2 коментара към “Пишат ни: Тайна ли са мотивите за изключването на Данчо Заверджиев

  1. Цецо, я питай алчната (корнелия де), защо спря проектите за кв. Младост зоопарка, покрития мост, централна градска част, младежки дом. Хората от кв. Младост не заслужават ли да им реновират квартала? Ние ловчалии не заслужаваме ли хубав зоопарк, който ако сте забравили е вторият по големина в България. Припомни го моля те на работодателката ти това.

    Харесвам

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.