Лазерен надпис над Ловеч осъжда тероризма и скърби за жертвите в Брюксел

poklon 1Лазерен надпис над Ловеч осъжда тероризма и скърби за жертвите в Брюксел, съобщи общинският пресцентър. Текстът „тече“ върху скалния венец на Стратеш и гласи “Не на тероризма! Поклон пред жертвите!“.


Решението за това е на ръководството на Община Ловеч, като освен присъда над варварския акт се изразява и съпричастност към жертвите на тероризма в сърцето на Европейския съюз.

poklon 2
По-рано в сряда кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова изпрати съболезнователен адрес до посолството на Кралство Белгия в София.
В него се казва: „Гражданите на Ловеч не приемат никакви форми на тероризъм и агресия. Призоваваме всички демократично настроени хора у нас и по света да реагират категорично против всяка проява на насилие и омраза, като засилят своята бдителност. Поднасяме нашите най-искрени съболезнования към близките на загиналите, споделяме тяхната болка и пожелаваме скорошно оздравяване на ранените.

poklon 3
Община Ловеч безусловно заклеймява отнемането на живота на мирни граждани и се обявява категорично против всяка терористичната дейност и радикализъм, които са сериозна заплаха за световния мир.“

 

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.