Огнената поетеса Гълъбина Митева идва в Ловеч с „Минавам случайно“

galabinaПоетесата Гълъбина Митева ще гостува в Ловеч с най-новата си книга „Минавам случайно“ на 29 февруари от 17,30 ч. в Клуба на дейците на културата.

След представянето в Русе тя идва неслучайно в града край Осъм, тъй като през 2015 г. при първото си гостуване с книгата „Тази вечер Господ ме целуна“ остана с много добро впечатление от ловешката културна общественост. Новата й книга е издадена от издателство „Бряг“  (Русе) с редактор Маргарита Трифонова, която сега също ще гостува в Ловеч.

Гълъбина Митева е родена на 20 април 1966 година в Оряхово. Живее в родното си село Крушовица. В творческата си биография има четири издадени поетични книги: „Молитва“ /1993 г./, „Пясъчен свят“ /1997 г./, „Време за разпятие“ /2008 г./ и „Тази вечер Господ ме целуна“ /2014 г./.

През 2008 г. е приета за член на Съюза на независимите български писатели /СНБП/. Стиховете й са превеждани на руски език от Олга Иванова, член на Съюза на писателите в Русия. Нейни творби са награждавани в редица поетични конкурси. През 2015 г. печели Голямата награда на Издателство „Буквите“ – издаване на книга. Русенското издателство „Бряг“ е издател на поетичната книга „Тази вечер Господ ме целуна“ 2014, както и на новата „Минавам случайно“ .

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.