Общинският съвет в Ловеч ще избере своите зам.-председатели на 3 декември

20.11.15 общинският съвет

Председателят на общинския съвет Петър Цолов обяви след края на днешната сесия, че свиква третото поред заседание на 3 декември, четвъртък.

Проектодневният ред включва приемане на Правилник за организацията и дейността на общински съвет – Ловеч, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, структуриране на постоянните комисии за мандат 2015-2019 г. и определяне на състава им, както и избор на зам.-председатели на общинския съвет. Сред точките са още определяне на представител на общинския съвет в общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България и освобождаване на Ибрахим Абдиев като член на съвета на директорите на „Еко“ ЕАД поради избирането му за кмет на с. Малиново.

Още ОбС определи по предложение на съветника Данчо Заверджиев за свой представител в областния съвет за развитие на област Ловеч Милко Недялков. Първоначално предложение бе направил председателят на общинския съвет Петър Цолов за Иво Райнов, който оттегли кандидатурата си.

В началото клетва положиха обявените за избрани общински съветници Георги Карамишев (ГЕРБ) и Йовка Тодорова (ГЕРБ). Карамишев влиза на мястото на областния управител Ирина Митева, а Тодорова – на назначената за зам.-кмет Ивелина Радевска. Клетва положи и Васил Василев (БСП), който не присъства на първото заседание.

 

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.