Гласът за Реформаторския блок е глас за промяната!

gmitev banner

Реформаторският блок е обединение на автентични демократични партии. Ние имаме самочувствието на участник във всички общински съвети от новата история на Ловеч. По волята на избирателя в пет от тях бяхме опозиция.
Безкомпромисна, но конструктивна.
През годините ние бяхме единственият опонент, който гласно и с действия застана срещу порочния управленски модел, обслужващ икономическите ползи на близки до властта обръчи от фирми. Неизменно защитавахме гражданския интерес на всеки от вас. Нашето присъствие в последния общински съвет (в лицето на д-р Георги Митев и Иво Райнов) бе най-високата преграда за приемане и осъществяване на решения в полза на тъмни интереси и в ущърб на гражданите.
Ние изобличихме обира на нашите пари, чрез неизгодна концесия за сметосъбиране и сметоизвозване в град Ловеч. Затова новата обществена поръчка е със значително по-ниска цена. Ние се противопоставихме на всеки от опитите с ваши пари да се заплаща престъпното нехайство на администрацията или некомпетентните технически решения по европейските проекти. Ние бяхме против сделката за приватизация на стоматологията. Запазихме я във ваша полза. Ние не позволихме децата и читалищните самодейци да бъдат изгонени от Младежкия дом. Ние се противопоставихме на намеренията за посегателство върху един от символите на Ловеч – Покритият мост. Не дадохме съгласие за приемане на промени в местната законодателна база, които увеличават финансовото бреме за местното гражданство.
Изборът на Реформаторския блок е информиран и рационален. Ние имаме биография и физиономия. Предлагаме листа за съветници, включваща опит и нови лица. Всички наши кандидати са доказани специалисти, уважавани хора и активни общественици. Бъдете сигурни, че които и да изпратите по волята на вашия преференциален вот, те ще бъдат ваши граждански защитници.
Приехме за мото на нашата кампания честния избор, защото в най-точна степен описва нашия кандидат за кмет – д-р Георги Митев. Популярен демократ и успял професионалист. Човек, който в годините на прехода устоя зад своите принципи и работи за една единствена кауза – просперитета на Ловеч и благоденствието на гражданите.
Ние от Реформаторския блок не обещаваме, ни работим и отстояваме. Нашето участие в общинския съвет не е самоцел, а решителна стъпка към смяна на посоката на развитие в Ловеч. Нагледахме се на бедност, икономически упадък, демографско съсипване. Гневни сме на досегашната власт, която толерира криминални икономически интереси. Готови сме за промяна. Истинската промяна не е възможна без нашето участие, защото:
Нашето участие е гаранция, че ще прекъснем икономическите зависимости между власт и престъпен бизнес.
Ние няма да допуснем компромис и ДПС във властта.
Няма да отстъпим от демократичните принципи и единствената възможна кауза – благополучието на Ловеч.
Гласувайте за кандидатите на Реформаторския блок с бюлетина №22!
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.