ДПС-Ловеч: Тръгваме на избори с разбиране и воля за промяна на състоянието в града и цялата област

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Джейлан Ибрямов (вляво)  и Ертан Хасан

Не сме против строежа на магистрали, но не може град като Ловеч да обезлюдява, да няма обществен басейн и нормална спортна зала. Така с разбиране и воля за промяна на състоянието в областния град и областта говори народният представител и областен лидер на ДПС-Ловеч Джейхан Ибрямов по време на откриването на предизборната кампания в Ловеч. Това стана на 28 септември 2015 г., в конферентната зала на хотел „Президиум“. Срещата започна с химна на България, който бе посрещнат със ставане на крака. Залата бе пълна с предимно млади и преуспели граждани, от които се излъчваше енергия.
Джейхан Ибрямов представи кандидат-кметовете на партията в региона. До него седнаха Ертан Хасан, кандидат за Ловеч, Захари Велев за Троян и Страхил Димчев за Тетевен.
Ибрямов запозна множеството граждани и симпатизанти на ДПС и с листите кандидат-общински съветници, и с кандидат-кметовете на ДПС в малките населени места в осемте общини на област Ловеч.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Заставаме пред вас с достойнство, защото ДПС никога не е отстъпвало от думата и обещанията си. Всички ние ще се борим за гласовете на хората от област Ловеч, за да продължим да градим и променяме заедно областта“, заяви Джейхан Ибрямов.
Той подчерта, че когато ДПС номинира съответните кандидати, винаги търси един много важен критерий, – да са добри мениджъри. Защото само един мениджър може и трябва да създаде екип, който да работи впоследствие за добруването на хората в общините, каза още Ибрямов.
Той представи подробно кандидатите за кметове на общини и кметства, както и за общински съветници в областта. За кмет на община Ловеч е издигнат Ертан Хасан, досегашен зам.-кмет на града. Кандидат за Троян е Захари Велев, а за Тетевен – Страхил Димчев. В Априлци Движението подкрепя издигнатия от коалицията „Либерален блок – бъдеще за Априлци” Иван Чуфарликов, а в Ябланица – Полина Йотова, издигната от местна коалиция „Обединени либерали с грижа за Ябланица”. В Луковит, Летница и Угърчин ДПС участва с листи за общински съветници и кандидати за кметове на кметства.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Джейхан Ибрямов обяви в Ловеч, че ДПС ще покани всички партии и коалиции, които ще участват в Местни избори 2015 в областта, да подпишат споразумение за политическа толерантност.
Ибрямов огласи и някои опорни точки в работата за региона през следващите четири години. Най-важните приоритети са разкриването на още работни места, преодоляване на младежката безработица, развитие на малкия и средния бизнес, привличане на повече европейски средства за развитие на региона, биоземеделието, туризма и здравеопазването.
Джейхан Ибрямов добави, че всяка община има своите специфични проблеми и затова ДПС се стреми към постигане на стабилност и по-добър живот за всички.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.