Жозеф Дол поръчва: Ловеч трябва да има кмет от ГЕРБ

k marinova

Ловеч, заедно със Сливен, Хасково и Монтана, трябва да имат кметове от ГЕРБ, поръча шефът на ЕНП Жозеф Дол по време на официалното представяне на кандидат-кметовете на партията в Арена Армеец в неделя. Както се знае, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Ловеч е Корнелия Маринова (на снимката).


България успя да възстанови доверието, което липсваше само преди година, с 93% оползотворяване на еврофондовете, специално благодари той на Бойко Борисов.
„Трябва да се печелят повече мандати, една победа за България, скъпи Бойко“, постави задачата Дол пред лидера на ГЕРБ във видео обръщението. „Браво“ каза той на френски за ГЕРБ, които разбирали добре, че със силни кметове се прави политика. Сред похвалените кметове бяха тези на Бургас, Варна, Русе и Пловдив, а Фандъкова бе наречена „една безупречна жена“, която довела до развитието на София.
На влизане Бойко Борисов бе пресрещан от симпатизанти, които се снимаха с него, докато той заедно с ръководството на партията влизаше в залата на Арена Армеец, препълнена от 15 000 активисти на ГЕРБ. При засилени мерки за сигурност, сериозно присъствие на НСО и полицията, залата се препълни далеч преди старта на конференцията, на която партията представя кандидат-кметовете си цели две седмици преди откриването на предизборната кампания. Над 100 автобуса от цялата страна са паркирани пред Арена Армеец, а периметърът около залата е отцепен в радиус от 2 км. Промо клип направи ретроспекция на изборните победи на ГЕРБ от появата й на политическия небосклон преди 9 години.
Изредиха се поздрави от Бундестага и неизменно от бившия седесар – конституционалистът и бивш съдия от КС, Георги Марков, върл фен вече на ГЕРБ.
Той похвали герберите, че свалили доверието на БСП до 15%. И изтъкна, че няма партия, която за 9 години да е печелила 9 пъти. Марков прогнозира, че на новата карта на България след местните избори щяло да пише „ГЕРБ 10, БСП – 0“. „Да живее ГЕРБ, да живее България!“, взриви с патоса си залата Георги Марков. (по Канал3)

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.