Мъж преби малко момче заради откъснат плод в Летница

letnica

Възрастен мъж пребива 9-годишно момче заради откъсната слива от дърво пред дома му в град Летница. Кадрите излъчи БиТиВи. Случката се разиграва на една от улиците в близост до центъра на града. Пред къщата на самотен мъж. Потърпевшият се казва Рачо, на 9 години. Минал покрай къщата на побойника на път за вкъщи, с двама приятели. Спрели се пред узрели на тротоара синя слива и ябълка.

„Ние си вървяхме и видяхме онова дърво и на мен и приятелите ми се ядеше сини сливи и вземахме си и изведнъж излезе един старец с една пръчка, подгонва приятеля ми. Мене ме хваща и ме пребива от бой с пръчката“, разказва момчето.

Биячът от клипа е Петър Газов. Отрича да е бил детето. За самотния мъж повечето съседи предпочитат да не говорят. Свидетели на побоя има, но само едно семейство се осмелява да говори. Потресеното семейство не успява да озапти мъжа. Но пък заснемат грозната сцена и сигнализират на момента.

„Дъщеря ми беше горе на втория етаж, те живеят горе. И по едно време пристига без дъх – много лошо станало, аз се обадих на полицията. Викам какво е станало. Обадила се на 112, викам какво е станало – то тука комшията преби едно дете от бой“, обясни съседът на Газов – Валери Радев. Валери тръгва да търси побягналото дете за да му окаже помощ. Намира и родителите.

От отдела за „Закрила на детето“ разбраха за инцидента от нашия екип и обещаха да проверят случая.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.