Задържаха ловчалия, отглеждал 240 стръка канабис

Полицията задържа ловчалия, отглеждал 240 стръка канабис. На 29.07.2015 г. беше извършено претърсване и изземване в къща, находяща се в гр. Ловеч, собственост и обитавана от А. В., 42-годишен.

При процесуалните действия в пристройка, свързана с къщата, се намериха две изолирани помещения, оборудвани с осветителна, отоплителна, вентилационна и напоителна система, като в тях в процес на отглеждане се намериха 117 /сто и седемнадесет/ пластмасови кошчета със 117 /сто и седемнадесет/ стръка канабис с височина около 60 см., 123 /сто двадесет и три/ пластмасови кошчета със 123 /сто двадесет и три/ стръка канабис с височина около 10 см.
Отделно в гардероб в близост до тези помещения оборудван с осветителна и отоплителна система се намериха 104 /сто и четири/ стръка канабис в пластмасови кофички с височина около 2-3 см. След отделяне на зелената листна маса от стръковете се установи, че е с бруто тегло 5 кг. Оборудването, служещо за напояване, отопление и вентилация е иззето по съответния ред. По случаят е образувано досъдебно производство. А. В. е задържан за срок от 24 ч. Работата продължава.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.