Разкриха трима крадци по снимки, разпространени от пострадалия търговец

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Разкриха трима крадци по снимки, разпространени от пострадалия търговец. В РУ-Ловеч за срок от 24 часа в четвъртък са задържани две жени /на 33 и 38 години/ и 43 годишен мъж – тримата от София. Те са заподозрени в извършването на кражба от ловешки магазин.

Работата по случая продължава.
Случаят нашумя, тъй като собственикът на магазина Красимир Михнев разпространи из града техните снимки и видео от охранителната камера. Кражбата от магазина е станала във вторник по време на дъждовния порой. След подадени сигнали от граждани, групата е установена от ловешката полиция.
Търговци в Ловеч предприеха нетрадиционен начин да се справят с масовите кражби от магазините им през последните дни, като разлепиха плакати със снимки на обирджиите от охранителни камери.
Инициативата тип „Помогнете на местния шериф“ на Красимир Михнев, собственик на магазин за козметика и перилни препарати в центъра на Ловеч, получи толям обществен отзвук. Според Михнев, извършителите на кражбите са добре облечени мъж и три жени.
Навярно в същия ден са пострадали и други магазини. Михнев подаде жалба в полицията и предостави запис от охранителната камера. Това е първият известен случай на такъв нетрадиционен подход на граждани към крадци в Ловеч.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.