Напусна ни Камелия Мирчева, опелото е в Лесидрен

k mir4eva

С много  болка съобщаваме, че на 9.03.2015 г. внезапно ни напусна Камелия Филипова Мирчева, оповестиха във ФБ близките на известната общественичка.
„Когато стане дума за загуба на скъп човек, никога не можем да сме напълно подготвени. Въпреки че смъртта е нещо, което знаем, че рано или късно ще се случи на нас и на другите, си остава трудно да я приемем и да се примирим.
Мамо, много ще ми липсваш. БЛАГОДАРЯ ти, че ни даряваше със радост, щастие , много обич и топлина. Ти беше човекът, който ме научи на всичко. Безспорно последните месеци бяха големи изпитания за всички и ни показаха каква воля и какъв голям войн си всъщност.Знам, че където и да си сега, моето писмо пак ще стигне до теб! Ужасно много ще ми липсваш!Обичаме те! Почивай в мир! Никога няма да те забравя !“
Опелото е на 10 март 2015 г. от 14 часа в с. Лесидрен.
Камелия Мирчева е родена на 7 май 1966 г в Тетевен. Завършва ЮУ “Н. Рилски” – Благоевград: начална педагогика със специалност изобразително изкуство, по –късно – и психология в СУ “Св. Климент Охридски”. Автор на стихосбирките “Спомен от вчера” /2003/ и “Безкраен изгрев” /2007/, “В многоточието на въпросите” /2008/, на “Познатият и непознатият Мирчо Мирчев – очерк за живота и творчеството на художника от Лесидрен” /2008/ и на девет книги по психология. Реализирала е 16 самостоятелни изложби в страната и чужбина. Илюстрира няколко стихосбирки. Автор на романа  “Надбягване с времето”, сборника с разкази “Танцът на мислите”, историко-етнографското изследване “За Лесидрен и лесидренци.” Член на Дружеството на писателите – Стара Загора и на Дружеството на психолозите в България. Работеше като психолог и художник в гр. Стара Загора.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.