Спорът за стоматологията: Умишлено сградата е оставена в това състояние

nikolai stoqnov

Умишлено сградата е оставена в това състояние без какъвто и да е ремонт за последните 10 години, пише във ФБ ловчалията  Николай Стоянов. Общинският съвет пак умишлено е формирал ниски наеми с цел невъзможност на обекта да се издържа сам.

В следствие на горните две предположения, съвсем резонно г-н кмета предлага сградата за продан, което за мен е напълно неприемливо. Сградата трябва да се ремонтира (минимум да се смени котела- да се сложи модерен такъв и веднага 5 000 лв. от заплатата на огняра се икономисват) да се увеличат наемите на база новия ремонт. Ако зъболекарите и зъботехниците не могат да платят новите наеми и няма нови потенциални наематели, на сградата , то тогава сградата да се обяви на търг под условие – общината участва с апортна вноска същата сграда при уточнени условия на разходи в бъдещ период и схема на вдигане на капитала.

Една община никога не продава – тя купува и дава под наем. С парите, спечелени по този начин, тя финансира други проекти или развива социални дейности. В случая г-н кмета и общинските съветници действат на принципа „и след мен идва потопа“!!!???

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.