Спорът за стоматологията: Бахтияр Караали за драмата и апологетите на кмета Минчо Казанджиев

karaali

Тези дни гражданското общество се събуди. Кой и как го тласна в поредната политическа заигравка? Върху тези въпроси се изказва общественикът Бахтияр Караали:

Помня, че стоматологията бе обект на внимание за продажба още от времето на кмета Минчо Диков, издигнат  като кмет от СДС (1992-1995 г.) Тогава имало един-единствен купувач.

Сега – пак. В лицето на Георги Бенев – формулиран като купувач от страна на клиника „Кардиолайф“.

Предлагам да предложи гражданското общество още един потенциален купувач, съставен от фирмите на стоматолозите – като консорциум. И да внесат предложение по съответния ред чрез кмета  до Общинският съвет за изработване на критерии по Закона за приватизацията за съставяне на тръжна документация за открита процедура.

Но въпреки мързеливото и сеирджийско политическо гражданско общество, Общинският съвет спокойно може да отхвърли предложението на единствения потенциално присъстващ купувач като неоснователно ,поради липса на достатъчно мотиви в бизнес-плана и това е!!!!

Каква драма? Няма драма! Има само напъни на взели се на сериозно граждански водачи, медийно ангажирани с определени политически централи, които възпроизвеждат начало на предизборната си кампания за спечелване на местните избори. Да ама Не!!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.