Областният управител д-р Мадлена Бояджиева заедно с деца украсиха елха

IMG_3270

Елхата във фоайето на Областна администрация грейна във вторник. По традиция тя бе украсена от децата от Ресурсния център в Ловеч и доброволци от Центъра за работа с доброволци към Регионалната библиотека.

В помощ на малчуганите се включиха и лично д-р Мадлена Бояджиева и нейните заместници.

Играчките са изработени също от малчуганите. Те са екологично чисти, много от тях са изработени от подръчни материали, обясни директорът на центъра Моника Дончева.

Децата поздравиха областния управител с откъс от празничната програма, която са подготвили и която ще бъде официално представена на 17 декември от 17 ч. в Детски отдел на библиотеката.

„Щастлива съм да продължа традицията, поставена преди шест години от тогавашния областен управител Николай Нанков. Вие създадохте прекрасно настроение и атмосфера тук, а по-красива елха сигурна съм, че няма в цялата област“, каза д-р Бояджиева, като видя коледното дръвче в празнична премяна.

Областният управител благодари на екипа на Ресурсен център и на малките творци, като им пожела здраве и много коледни чудеса. Тя ги почерпи с огромна торта. Доброволците от библиотеката пък отнесоха елхичка, която да създаде празнично настроение в читалнята на най-малките, които обаче са и най-ревностните почитатели на книгата.

Д-р Бояджиева показа пълна подкрепа за работата на Ресурсния център и доброволците, като изрази готовност за още съвместни инициативи.

 

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.