Дръзките кражби в Ловеч продължават

policeДръзките кражби по домовете в Ловеч продължават. На 18.09.2014г. в гр.Ловеч за времето от 10.30 часа до 13.20 часа неизвестен извършител е проникнал в апартамент, в бл.316 на ж.к. «Младост» и е отнел сумата от 2900 лева и златни накити с неустановен грамаж. По случая е образувано досъдебно производство.

 

По-рано три други кражби за хиляди лева разтърсиха Ловеч. На 16 септември в РУ МВР-Ловеч са образувани две досъдебни производства срещу неизвестен извършител, който за времето от 8 до 14,30 ч. е проникнал в два апартамента на ул.“Осъмска“ № 40 в Ловеч. По данни на собствениците от едното жилище липсват 1400 лв., а от другото около 10 бр. златни накити с неустановен грамаж. Полицията в Ловеч продължава работа по случаите.

 

Образувано е досъдебно производство и срещу неизвестен извършител, който откраднал кола. Кражбата е от паркинг пред жилищен блок № 302 в ж.к. «Младост», а колата е „Опел Астра“. В колата са се намирали контактният ключ, полица за застраховка ГО, талон за техническа изправност и свидетелство за регистрация на МПС.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.