Ангел отново е моторизиран, благодарен е за помощта

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Отскоро Ангел Георгиев (46 г.) , който е инвалид по рождение, отново може свободно да се движи из Ловеч. На 11 август му беше доставен нов електрически скутер за инвалиди.

 

Както писахме, преди година и два месеца Ангел и стария му скутер бяха блъснати от влак на нерегламентиран прелез, който се ползва от живеещи в блок, за да не обикалят два км. Ангел се спаси по чудо от влака, но старият скутер се нуждае от голям ремонт.

„За новия скутер ми съдействаха депутатът Корнелия Маринова и Тотю Младенов, бивш  социален министър. Кметът Минчо Казанджиев пък плати доставката, която е 91 лв. От Вятово докараха скутера и съм много доволен. Остава да се реши проблема с прелеза. Сега обикалям 1,5 км. От къщи до центъра идвам за 10 минути, по най-краткия път. Много съм благодарен на тези хора, защото без тях нямаше да се реши проблема. Трябваше да чакам до февруари догодина, а за мен това е много дълъг срок.  Много е трудна сервизната поддръжка на скутера, трябва специалист-техник, защото няма нищо общо с леките коли, много фина направа е. Това е полски модел“, разказва Ангел.

 

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.