Двама непълнолетни от Ловеч пробват да откраднат меден покрив

Двама непълнолетни от Ловеч пробват да откраднат меден покрив, съобщи полицията. На 20.08.2014 г. в РУП Ловеч е образувано досъдебно производство срещу Л. Ч. 15-годишен от гр. Ловеч, и Д. Н. 15-годишен от гр. Ловеч,

 

за това че на същата дата, около 02.40 ч. като непълнолетни, но могли да разберат свойството и значението на извършеното от тях деяние и да ръководят постъпките си, чрез използване на техническо средство /клещи/ и в съучастие като съизвършители, направили опит да отнемат чужда движима вещ. Това е медна покривна ламарина на сграда. Отнемането е без съгласие на собственика и с намерение противозаконно да я присвоят. Деянието е останало недовършено, поради независещи от тях причини.
На 20.08.2014 г. в РУП Ловеч е започнато досъдебно производство по описа на РУП Ловеч срещу неизвестен извършител, за това че на 20.08.2014 г. в землището на с. Горско Сливово, обл. Ловеч, без редовно писмено позволително за сеч, отсякъл дървета с обем около 32 куб. м. дърва за горене. Работата по случая продължава РУП Ловеч.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.